Entrecote på en bädd av rucola ...

...  självklart med hyvlad parmesan och olivolja. Vilken fantastiskt kombination :) Mmmm ..
En ale från Anchor Brewery kryddade anrättningen.
Nu mår jag gott.
God Natt!

Kommentarer
Postat av: Lasse W

Har du blivit vegan? Senapskål till Entrecoten!

Vad är det för fel på potatisgratäng och vitlökssmör...?

Kul att du uppskattar Frisco-bryggeriet. Det tog ett tag.

2009-03-12 @ 00:05:40
URL: http://lassewan.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Oj mats. du sattsar på det säkra kortet?! bra val! Det är så det smälter i munnen när man äter den. och så lite blodig ska den vara... Mmm...



När kommer bilder från kalaset upp då? ;)



Imorn smäller det! blir några kalla i bussen upp och så några kalla på bussen hem... Mmm kalla!



2009-03-12 @ 17:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0