Entrecote på en bädd av rucola ...
... självklart med hyvlad parmesan och olivolja. Vilken fantastiskt kombination :) Mmmm ..
En ale från Anchor Brewery kryddade anrättningen.
Nu mår jag gott.
God Natt!
En ale från Anchor Brewery kryddade anrättningen.
Nu mår jag gott.
God Natt!
Kommentarer
Postat av: Lasse W
Har du blivit vegan? Senapskål till Entrecoten!
Vad är det för fel på potatisgratäng och vitlökssmör...?
Kul att du uppskattar Frisco-bryggeriet. Det tog ett tag.
Postat av: Anonym
Oj mats. du sattsar på det säkra kortet?! bra val! Det är så det smälter i munnen när man äter den. och så lite blodig ska den vara... Mmm...
När kommer bilder från kalaset upp då? ;)
Imorn smäller det! blir några kalla i bussen upp och så några kalla på bussen hem... Mmm kalla!
Trackback