Breaking news ...

Kempe och Jonsson byts ut. In kommer...... ja, ja men, just de: Leif Bork (= mitt tips).
Vi få välan si ... det pratas även om Wayne Fleming men jag tror att han faller på att ha är för elak, just det; " a mean guy". Det var väl det han åkte på sist han var här. 

Mot SSK specialstuderade jag båset just för att se deras coachning. Det har ju inte varit mycket till coachning i det båset trots att behovet har funnits, bl a mot SSK. Som den matchen utvecklades så borde det ha varit aktivare coachning. Nu får dom betala priset.
Det är ju inte hållbart att åka Sverige runt med hedersamma förluster.

Jag undrar vad som har hänt med Eddie Läck och varför han inte står i pyttsen. Nåt konstigt pågår. Boorken är nog rätt person att pumpa i honom tillräckligt med självförtroende så att han storspelar resten av kvalserien.

Nu kommer det 12 säkra poäng. Efter det så återstår tre matcher och då kan allt hända.

I morn kväll står man i första ledet igen sen blir det nog lite Suchi :)

Tjingeling, tjingeling..

Kommentarer
Postat av: Bosse

Lidandet är grundstenen i buddismen. En värdegrund som rimligen alla Leksands IF fans måste dela i dessa motgångens dagar.Gör därför ett buddismentempel av Ejendals arena för till Elitserien kommer inte LIF i brådrasket.De fyra ädla sanningarna är de uttalade satserna om lidandets (dukkha) orsak och dess upphävande. Enligt skrifterna undervisade Buddha om de fyra ädla sanningarna i sin första predikan. De anses ofta innehålla det väsentligaste och den innersta naturen i Buddhas läror.De fyra ädla sanningarna är:

1. Sanningen om lidandet

2. Sanningen om lidandets uppkomst

3. Sanningen om lidandets slut

4. Sanningen om vägen mot lidandets slutAlla LIF-vänner kan förvisso sätta in sina svåra lidanden i punkterna ovan.Tyvärr räcker inte buddismentemplet i Ulfshyttan till för att ta mot LIF-fans i stora skaror.I stället borde Leksands IF starta en egen församling och bygga om Ejendals arena till ett buddismentempel. Mats, du måste vara den perfekte kandidaten för att bli Leksands första Buddha.Campingen intill Siljan måste vara den perfekta miljön för att sedan bygga ett stort kloster. Sanna som är van att domptera människomassor får bli klosterchef och se till att alla 227 klosterreglerna följs strikt.

2009-03-20 @ 08:26:25
Postat av: Mats

Vilken fantastisk liknelse. Har man varit på plats i Ejendals arena och upplevt förtvivlan över uteblivna framgångar för fjärde säsongen i rad. Förtvivlan som är så tydlig och som tar sig så många uttryck, då förstår man. Det är väl framför allt punkterna 3 och 4 man ser fram emot.I Borlänge kan man då tänka sig Domnarvsvallen som ett "open air tempel" och Alf Johansson som Buddha, eller?

2009-03-21 @ 09:28:45
URL: http://johejdu.blogg.se/
Postat av: Mats

När ska vi möte munkarna?

2009-03-21 @ 12:01:28
URL: http://johejdu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0