Vilka fantastiska kvinnor..

I går fyllde min fantastiskt fräscha mor 80 år och i dag fyller min vackra hustru 50 år, vilken helg!!
 
Vi åkte från borlänge tidigt på morgonen och plockade upp Sanna i Gävle på väg till vackra Härnösand.

Å vilket trevligt kalas det var. Det ramlade in trevliga människor hela tiden; släktingar från Hemling, Gideå, övik och Umeå, grannarna Maria och Carita, friluftsfrämjare och kompiiisar till mamma och Birger. Det var kul att få träffa och prata med mina kusiner Carina och Berit som jag inte har sett på många år. Det var verkligen kul! med deras familjer, moster Anita och Stig-Allan, morbror Rolf (han är lika star i nyporna fortfarande!!).
Stig-Allan bakar fortfarande sitt tunnbröd och det ska bli kul bara av den anledningen att få hälsa på i Gideå. Stig -Allan utlovar lövtunnt tunnbröd och det låter som rena drömmen. Förmodligen kommer man att föräta sig men det är det säkert värt. Vi pratade många minnen men även lite framtid och vi utbytte telefonnummer. Så vi fåvälan si va som händer men det skulle va kul med fortsatt kontakt. Kanske får vi besök i Dalarna för det finns ju lite kopplingar till Dalarna. Morbror Rolf har bott i Borlänge  i 5 år på 50 och 60 talet. Carina har en kompis som nyligen har flyttat till Borlänge.

Idag på midsommarafton fyller min vackra hustru 50 år och vi uppvaktade henne som vanligt med skönsång på sängen med frukost på bricka och paket.
- "Va e de för en dag, e de en vanlig? Nej, de e Brittas födelsedag, hurra, hurra, hurra.." Den enkla men mysiga sången som är hämtad från "Lotta på Bråkmakargatan" ljuder när vi skrider in i sovrummet och "väcker" Britta. Sången håller fortfarande tycker vi iaf.
Firandet fortsätter nu närmast med lunch hos mamma och Birger sen bär det iväg till Stöde och fortsatt firande av Britta men nu hos Brittas syskon och mamma.

Håll ut där ute... Bilder utlovas!

Tjingeling i midsommarnatten :)

Kommentarer
Postat av: The Pyrits

Ett synnerligt stort grattis till födelsedagskvinnorna och en trevlig midsommar önskar vi från Forssa till alla vi känner i Härnösand och Stöde.

2009-06-19 @ 12:35:44
URL: http://lassewan.wordpress.com/
Postat av: Pälle

Va f.. har Britta fyllt år?!?!?!!?När blir det kalas?? :-)Skämt å sido, stort grattis till Britta...!!!

2009-07-04 @ 10:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0