Fotbollshelg och längtan efter gädda ...

Var på Vallen i lördags för att se på IFÄ. Äntligen skulle "mitt" gröna, vita lag spela på Vallen :)
Men vad händer?? IFÄ spelar i det röda borta stället och Dalkurd i grönvitt, hmmmm... Mutter, mutter... Nåväl Matchen kom i gång med bra spel från båda lagen. Tyvärr så bjuder IFÄ på två mål i första halvlek så späningen försvann.
På söndan var det seriefin al i div 1 norra, IKB mot Degerfors. 3100 på läktarn, det var som i fornstora dar på Vallen. Tillställningen kröntes när IKB gjorde två mål i slutminuterna, Yes!!

Helgens prestation gjorde iaf broder Hans. 3.55.01 på Lidingöloppet, en hjälte insats i mina ögon!!

Nu ser jag fram emot höstfisket på Runn Jag hoppas på en 2 kg gädda för då blir det gäddfärs med räksås. Med en torr, sval Riesling blir det en delikat måltid. Try it you´ll like it!

Tjingeling out there ...

Leksingen ...

..kom i brevlådan häromveckan. Det var ju intressant läsning. Man undrar ju om Leksand kommer att vinna några matcher över huvudtaget i år! ... Vafödådå? Jo, i spelarpesentationen finns endast två spelare som beskriver sig själva som vinnarskallar.

Övervägande personligt omdöme är ...snäll, omtänksam, social och sist men inte minst kommer den här: Hjälpsam!!! Kvalserien 6 år i rad låter helt plötsligt begripligt. 
Var har alla elaka hockeyspelare tagit vägen? Dom där elaka spelarna som avgör dom jämna matcherna. Dom som motståndarna är rädda för redan i omklädningsrummet. Dom som tar en tandrad för en vinst i sudden.
Som jag ser det så står Leksands hopp till Andreas Martinsson; " I regel glad" är hans personliga omdöme om sig själv. Förhoppningsvis så är han väl tillräckligt elak för att kunna avgöra en match i Allsvenskan. Tveksamt om det räcker i kvalserien 2010 ...

Nä, nu är det slutstriden i div 1 Norra som gäller. I morgon har IKB match mot Umeå på "Vallen", Forza IKB!! :)

IF Älgarna behöver 3 poäng till för att klara kontraktet i div 2 N.a svealand. Hoppas därför på seger idag mot Sandviken. Doch lite oroväckande att Mattias Woxlin har gjort debut i Sandviken, hmm..

Tingeling, tingeling ...

RSS 2.0