Viktiga matcher i kvalet, coming up ...

Spännningen är enorm. Leksand vänder mot Rögle. Hemmamatch i morgon kväll och retur i Ängelholm på långfredag. Samtidigt vänder AIK mot Almtuna. Att SSK vänder mot Växjö känns inte lika intressant om inte Växjö vinner en, eller varför inte två matcher :) 

Tjingeling


Amanda Ögren - en hjältinna

Det värmer så gott när jag hörde talas om Amanda Ögren och hur hon ställde upp för sin kompis på Bjästaskola i en svår tid då ingen annan ställde. Starkt gjort Amanda! 
Amanda har visat att en människa faktriskt kan göra skillnad. 

 


Allsvenskan är slut - SM i Förnedring kan börja ...

Allsvenskan i Hockey är färdigspelad. Den enda serie i världen där segraren, efter 55 matcher, inte vinner nåt och heller inte hyllas som sig bör en seriesegrare. I stället så har nu Leksands IF kvalificerats sig till SM i förnedring - Kvalserien - återigen. I kvalserien är det inte två vinnare som hyllas utan det är 4 förlorare som ska förnedras och släpas i skiten.

Leksands IF - denna ångestskapande företeelse satsar återigen på en plats i finrummet. Gårdagens resultat mot Almtuna var väntat. Det hade varit en skräll om LIF hade vunnit i Gränbyhallen. I morgon, tisdag, är det ny match, Växjö hemma. Josh McNewin o co, oj, oj, oj... Vinst är ett måste!  

RSS 2.0