En tung dag...

När båda mina två grönvita lag losade: aj, aj, aj ...

Brage förlorade mot Umeå och en bidragande orsak till det var nog att den defensive mittfältaren Tobias Johansson vare avstängd. Tobias har verkligen imponerat på mig och jag tror att en defensiv mittfältare som "gör sitt jobb bra" är betydelsefull för ett lag och dessutom väldigt svår att ersätta. Hoppas på bättring på torsdag mot Enköping på Domnarsvallen. Forza...

IF Älgarna förlorade mot Västerås borta med 1-0. Förmodligen inget att skämmas över men det börjar bli dags nu att fylla på poängen. 

IF Älgarna 90 år

Heja, heja gröna vita laget ..

Sitter och kollar på när Barcelona manglar United. Fast det som är mest imponerande just nu är väl mina två grönvita lag; IK Brage och IF Älgarna. Brage leder division 1 norra samt att Älgarna hittills har tagit 9 poäng i div 2 norra svealand. 

Enligt rapport från säker källa så spelade brage bra senast med Carlstad och vann med trygga 2-0. Johan Eklund är väl säsongens överaskning hittills. För För Älgarna rannd et iväg lite väl stort mot Ga Uppsala (1-5).

Hatten av för Leksand som har värvat en favorit; Tomas Kollar från SSK. Bra gjort Strömberg!!!

Nidarosdomen ...


Är man i Trondheim så är det ett måste med ett besök på Nidarosdomen. Impressing ..

Rapport från Trondheim ..


Äntä fint ...

Kunskapens Lady vilar tryggt på sin tron ...

 Sagt av en klok man ..

Håll Drömmen vid liv ...Det är viktigt med drömmar. Även för en sömnforskare. Lycka är att få drömmen uppfylld, eller hur?

RSS 2.0