Det kan gå säger jag ...

Såg kvalhockey på tv i em. VIK mot Växjö inför haltomma läktare. Det är konstigt tycker man. Speciellt när intresset i Dalarna är på kokpunkten inför kvalserien, år efter år. Vi spelar nu femte kvalserien i rad inför utsålda läktare!! Det kanske är så att intresset som supporter är som störst när lidandet är som störst, jag tror det.

Enligt rapporterna från Ängelholm så visade LIF hjärta i kväll mot Rögle BK men tyvärr så räckte det inte denna gång heller. Det känns som att det var en klassisk hedersam förlust ikväll. Niemi och Houkko blev skadade ikväll. Bilderna i Sportspegelsn såg otäcka ut när Niemi slog huvudet i plexit och sen i isen. Jag undrar hur det är med honom för att det såg inte bra ut. Enligt rapporterna så har han fårr hjärnskakning vilket även drabbade Houkko. 

Enligt statistik de senaste fem kvalserierna så är det max tre förluster som gäller!! För Leksand gäller det att vinna 7 av de kommande åtta matcherna. Det börjar på onsdag mot AIK på Hovet, oj,oj ,oj... 

Rögle hade tre förluster på de första fyra matcherna. Så det kan mycket väl gå bra även om LIF förlorar mot AIK. LIF vänder mot Växjö och Västerås. Det bör vara 12 poäng och då är LIF med när tre matcher återstår, YES där satt den!!

NU glömmer vi Röglematchen och tittatr framåt.

Mora IK, Var tog dom vägen. Har dom spelat klart i år ? Brynäs, då ?

Nu laddar vi onsdagens match, tjingeling!
Kommentarer
Postat av: Sanna

Synd att Leksand inte vann den här gången heller. Jag fick ett sms av Johan nyss: mitt hjärta blöder stod det...Han är verkligen leksing in i själen

2009-03-15 @ 22:47:39
Postat av: Anonym

Mitt hjärta blöder, det är det minsta man kan säga, idag har varit en jobbig dag, kollegorna fattade ganska snabbt vad som gällde vid frukosten, enbart diplomatiskt korrekta utryck fick komma fram, inget om Niemi och att han var en fjolla... men mense framåt var det. ska göra mitt bästa, hört att han mår bra under omständigheterna iaf.Tingeling, Tingeling, come on baby shake that thing!

2009-03-16 @ 17:23:04
Postat av: Pälle

Fy tusan vilken stjärnsmäll han fick den där Niemi, väldigt olustigt när det blir på det viset, får en fadd smak i munnen. Hoppas verkligen att han blir fullt återställd.Hoppas även att Huokko repar sig - hörde att han/hon bytt namn till Jenny Huokko...!!! :-)

EMMMMMMMMMIIIIIIIIKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ...!!!!!

2009-03-16 @ 19:59:12
Postat av: mats

Nu kommer vi. Vi kan t om ta en förlust mot AIK. Sen blir det 12 raka poäng och då är vi med i matchen.

Kvalserien är egentligen bara för mycket. Håller faktiskt med Mike Helber: Lägg ner kvalserien. Låt lagen direktkvalificera sig istället för att vi ska frossa i misslyckanden (=kvalserien i stort).En sån här dag går naturligtvis tankarna till Antti Jussi Niemi. Hoppas att allt går väl.L i F

2009-03-16 @ 21:49:38
Postat av: mariana

gud vad det var mycke hockeysnack här.....det var roligare med plogkanterna ju

ha en bra helg

2009-03-19 @ 12:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0